Un motiv pentru care să ne alegi? Nu! Mai multe!

De ce să aleg Vaporium?

Citește mai departe și îți vom explica de ce Vaporium este alegerea corectă, ce ne diferențiază de concurență și care sunt avantajele de a deveni client Vaporium.

Spunem nu clonelor!

Pe Vaporium veți găsi doar produse originale! Spunem nu clonelor de calitate îndoielnică, asemănătoare cu produsele originale doar ca aspect. Piața de țigări electronice este invadată de clone, produse ale unor producători obscuri ce nu respectă standardele minime de siguranță sau de calitate.
Pe Vaporium, producătorul fiecărui produs este specificat clar, iar produsele comercializate provin doar de la producători cunoscuți, consacrați, cu o îndelungată experiență în domeniul țigărilor electronice. În general, marii producători își iau mai multe măsuri de siguranță pentru a se putea verifica autenticitatea produselor, cum ar fi numere de serie unice inscripționate pe ambalaj, holograme sau alte elemente specifice. Produsele comercializate de noi vor dispune întotdeauna de aceste elemente unice, putându-se astfel verifica , în orice moment, autenticitatea acestora.

Știm ce vindem!

Avem o lungă experiență, atât ca vânzători, cât și ca utilizatori de țigări electronice. Toate produsele comercializate au fost testate în prealabil, pentru a ne asigura că acestea corespund standardelor specificate de producător. Știm ce funcționează și ce nu, știm ce-și doresc cei care vor să renunțe la fumat și care sunt produsele potrivite pentru a reuși.

Suntem aici să vă ajutăm!

Știm că pentru cei care se inițiază în lumea țigărilor electronice nu e deloc ușor. Dacă acum câțiva ani existau doar câteva modele de țigări electronice și o gamă redusă de lichide, acum apar zilnic noi și noi modele, iar alegerea țigării electronice potrivite poate fi complicată. Vreți să știți mai multe despre un produs? Sunați-ne și vă vom oferi întotdeauna informațiile de care aveți nevoie. Nu vom încerca să vă vindem cel mai nou sau cel mai scump produs, vom încerca să înțelegem care este produsul potrivit pentru dumneavoastră. Pe diferitele pagini ale site-ului vom încerca să vă punem la dispoziție cât mai multe informații, iar pe pagina fiecărui produs cât mai multe date și specificații relevante, dar, vom răspunde cu plăcere la orice întrebare suplimentară ați avea.

Suntem importatori direcți.

Toate produsele sunt importate direct de la producători, fără intermediari. Știm exact ce cumpărăm și de unde, deoarece lucrăm direct cu fabricanții produselor. Suntem întotdeauna la curent cu ultimele noutăți și încercăm să aducem toate noile produse relevante, care aduc un plus din punct de vedere al funcționalității și a calității. Nu tot ce e nou e automat și bun, din acest motiv toate produsele noi sunt testate în prealabil.

Prețuri mai mult decât corecte.

Prin lansarea unui magazin exclusiv online am încercat să reducem la maxim costurile, pentru a putea oferi astfel, prețuri corecte la toate produsele comercializate. Importând cantități mari, direct de la producători, reușim să obținem prețuri de achiziție mai bune, iar adaosurile, spre deosebire de cele aplicate de multe alte magazine de profil, nu sunt exagerate. Nu încercăm să ne îmbogățim rapid, încercăm să oferim produse originale, la prețuri corecte. Nu confundați produsele originale comercializate de vaporium cu clonele ieftine vândute de numeroase alte site-uri.

Garanție reală și factură fiscală.

Exceptând consumabilele, toate produsele comercializate pe vaporium.ro beneficiază de garanție reală, iar întotdeauna, în coletul primit, veți găsi factura fiscală aferentă produselor achiziționate. Toate produsele sunt importate legal, urmând legile în vigoare, iar întotdeauna, când achiziționați un produs de pe vaporium.ro veți primi dovada cumpărării acelui produs.

Vrem clienți mulțumiți!

Dorim ca cei ce achiziționează un produs de pe vaporium.ro să fie mulțumiți de alegerea făcută și să revină pe site-ul nostru cu plăcere. Răsplătim fidelitatea clienților atât prin punctele vaporium, cât și prin diferite oferte speciale, discount-uri și lichidări de stoc. Încercăm să rezolvăm rapid și convenabil orice eventuală problemă apărută cu produsele achiziționate. Ne interesează părerile clienților noștri și luăm în considerare eventualele sugestii sau recomandări primite încercând mereu să oferim nu doar prețuri competitive ci și servicii de calitate.

Amabilitate, răbdare, respect.

Știm cum am dori să fim serviți atunci când comandăm un produs și la fel încercăm și noi să ne servim clienții. Știm că atunci când cineva ne contactează telefonic nu se așteaptă doar să preluăm mecanic comanda, ci își dorește sfaturi, informații, sugestii. Înțelegem că sunt multe de explicat atunci când vine vorba de țigara electronică și ne face plăcere să clarificăm orice nelămuriri, cu răbdare și amabilitate. Știm că cei ce mențin orice afacere viabilă sunt clienții și din acest motiv îi vom trata întotdeauna cu respect.

Despre Vaporium

Suntem un magazin exclusiv online, de țigări electronice, componente, accesorii și lichide, cu o îndelungată experiență în domeniu, importatori direcți ai tuturor produselor comercializate. Dorim să oferim produse originale, la prețuri corecte, fără adaosuri exagerate. Dorim clienți mulțumiți, tratați cu amabilitate și respect, clienți care să revină cu plăcere pe site-ul nostru.
Suntem utilizatori ai țigării electronice, credem în beneficiile oferite de aceasta și în avantajele unei vieți lipsite de fum, monoxid de carbon și gudron.