ONLINE CU CARD BANCAR PRIN EUPLATESC

ATENȚIE!

În urma unor noi taxe implementate de MASTERCARD pentru comerțul de țigări electronice, momentan se pot accepta plăți doar cu cardurile bancare tip VISA (VISA sau VISA Electron). Facem tot posibilul pentru a putea accepta din nou plăți cu cardurile MASTERCARD, în cel mai scurt timp posibil. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Visa, EuPlatesc

La finalizarea comenzii, se poate opta pentru plata Online cu card bancar prin EuPlatesc, pentru cardurile Visa și Visa Electron. Momentan, în urma noile taxe aplicate de Mastercard pentru comerțul de țigări electronice, nu se pot accepta plăți cu cardurile Mastercard.

Dacă ați ales metoda de plată „Online prin card bancar”, după finalizarea comenzii, este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Important! – Pentru plățile cu card bancar nu se percepe nici un comision!

Este sigură plata online ?

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa (carduri Visa și Visa Electron), se efectuează securizat, prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigură, în primul rând, că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa.

plata card online

Online în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături


ATENȚIE!

În urma unor noi taxe implementate de MASTERCARD pentru comerțul de țigări electronice, momentan se pot accepta plăți doar cu cardurile bancare tip VISA (VISA sau VISA Electron). Facem tot posibilul pentru a putea accepta din nou plăți cu cardurile MASTERCARD, în cel mai scurt timp posibil. Vă mulțumim pentru înțelegere!


Carduri de cumpărături acceptate

După ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin și va afișa o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit. Pentru a dispune de această facilitate este necesar să dețineți unul din cardurile enumerate mai jos.

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Acum e mai usor să-ți cumperi tot ce îți dorești cu cardul STAR de la Banca Transilvania. Ți-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poți să plătești în 3 RATE fără dobândă.

Sunt incluse în programul STAR Card  cardurile de cumpărături: STAR Gold, Visa Gold, BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Dacă nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplică aici și plățile online devin mai simple ca oricând:

rate fără dobândă sau perioadă de grație de până la 56 de zile

  comision zero la toate cumpărăturile și plăți sigure pe internet


Intră pe www.starbt.ro și află toate avantajele programului STAR.

 0800 80 2273 gratuit din orice rețea națională, fixă și mobilă

 *8028 apelabil din orice rețea națională, fixă și mobilă

 0264.594.337 apelabil din orice rețea, inclusiv internațional

Prin card de credit emis de BCR

E ușor să faci cumpărături când ai CARDUL BUN DE PLATĂ de la BCR! Ai RATE fără dobândă și reduceri la comercianții parteneri!

Plătește prin cardul tău de credit BCR pe website https://vaporium.ro și beneficiezi de oferta standard de  3 rate fără dobândă! 

Cine poate plăti în rate? Sunt înscriși automat și gratuit toți clienții care dețin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program și care, la momentul efectuării tranzacției la comercianții parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”.

Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

  • BUN DE PLATA Standard Visa (inclusiv contactless)
  • BUN DE PLATA Gold Visa

Pentru a plăti online cu cardul, în procesul de comandă selectați opțiunea de plată „Online prin card bancar”, introduceți datele cardului dvs BCR și numărul de rate dorit. Plățile online sunt procesate direct de către BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plată este securizat la cele mai înalte standarde, inclusiv 3D Secure.


Vrei și tu cardul BUN DE PLATA de la BCR? 

  • Aplică acum pe  www.bcr.ro sau
  • Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” și vei fi contactat de către un operator bancar, sau
  • Apelează gratuit, non-stop, din orice rețea națională InfoBCR la numărul 0800.801.BCR (0800.801.227)

Spor la cumpărături!

Prin card de credit emis de BRD Finance

Uită de timpul petrecut în trafic și de aglomerația din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viața direct din confortul casei tale, cu doar un click :

  • alegi produsele dorite
  • alegi opțiunea de plată  potrivită  nevoilor tale și plătești rapid, în deplină siguranță

a)     plata cu perioada de grație de până la 47 de zile :  0% dobândă pe parcursul perioadei de grație,  0% comision pentru tranzacția efectuată.

b)     plata în rate cu 0% dobândă, alegând  durata  de rambursare potrivită bugetului tău și beneficiind de 0% comision pentru tranzacția efectuată.

Consultă detalii complete despre cardurile BRD Finance participante și  opțiunile de plată, precum și  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

Prin card de credit emis de Alpha Bank

Opțiunea de plată în rate cu 0% dobândă prin cardul tău  de cumpărături de la Alpha Bank :

  • VISA CREDIT
  • VISA GOLD

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite deținătorilor de carduri de cumpărături în lei emise de bancă, să beneficieze de o soluție de plată în rate flexibilă, pentru bunurile/serviciile achiziționate cu cardurile de cumpărături de la comercianții afiliați acestui serviciu.

Confort – pentru opțiunea de plată în rate nu este nevoie să aplici, să programezi în avans, sau să faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar să soliciți plata bunurilor cu cardul tău de cumpărături de la Alpha Bank, în numărul de rate dorit și permis de comercianții parteneri.

Convenabil – bunuri achiziționate prin opțiunea de plată în rate cu cardul fără dobândă. Pentru bunurile astfel achiziționate, pentru a beneficia de 0% dobândă, trebuie să plătești lunar rata aferentă, egală cu costul bunurilor împărțit la numărul de luni ales pentru plată. Dacă sunt efectuate și alte tipuri de tranzacții, este necesară plata în întregime a sumei lunare datorate, pentru a beneficia de dobândă 0%.

Flexibilitate – poți folosi plata în rate ori de câte ori dorești în limita liniei de credit aferentă cardului tău. Pe măsură ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tău de card.

Libertate – ești liber să folosești plata în rate în orice magazin partener; ai libertatea să alegi numărul de rate care ți se potrivește cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar îți va arăta de fiecare dată ce rată trebuie să plătești pentru luna curentă și suma ratelor viitoare rămase de plătit, iar prin serviciul de debitare directă poți alege ca suma totală datorată sau suma minimă de plată, să fie rambursată automat din contul tău curent deschis la bancă, în aceeași valută cu cea a cardului.

Plata numerar, în sistem ramburs

Plata la primirea coletului, numerar

În cazul în care nu dorești să achiți produsele cu card online sau cu card de cumpărături, poți opta pentru plata numerar, la livrarea coletului. Dacă alegi această modalitate de plată, este foarte important să răspunzi la telefon, pentru confirmarea comenzii. Atenție! Opțiunea de plată ramburs la curier se poate alege doar în cazul comenzilor cu valoare mai mare de 60 de lei, sub această valoare fiind disponibilă doar plata cu card bancar.