Dorim să vă răsplătim fidelitatea!

Punctele de fidelitate Vaporium

Dorim să vă mulțumim pentru faptul că sunteți client fidel vaporium, astfel, la fiecare comandă online realizată din contul dumneavoastră de membru, acumulați puncte.
Punctele acumulate pot fi folosite la comanda următoare, sau, se pot acumula punctele mai multor comenzi, pentru un discount mai substanțial.

Ca regulă generală, la fiecare leu plătit primiți un punct vaporium, iar 100 de puncte vaporium echivalează cu un discount de 2 lei. Astfel, dacă realizați o comandă de 200 de lei, acumulați 200 de puncte vaporium, care echivalează cu un discount de 4 lei, la următoarea comandă.

La unele produse, cantitatea de puncte primită poate fi mai mare, în funcție de promoțiile momentului. De asemenea, pot exista perioade bine determinate în care punctele vaporium valorează mai mult, sau perioade în care, pentru fiecare leu plătit, primiți mai multe puncte vaporium.

Cupoane de reduceri suplimentare

În funcție de anumite condiții, puteți folosi următoarele cupoane, pentru a beneficia de reduceri suplimentare :

TRANSPORT GRATUIT – pentru comenzile de minim 150 de lei, livrarea produselor este gratuită, pentru orice localitate de pe teritoriul României.

REDUCERE35 – pentru comenzile cu o valoare cuprinsă între 600 și 699 de lei, se va aplica automat un cupon de reducere cu o valoare de 35 de lei  + transport gratuit, oriunde în România. (valoare totală discount – 50 de lei)

REDUCERE45 – pentru comenzile cu o valoare cuprinsă între 700 și 799 de lei, se va aplica automat un cupon de reducere cu o valoare de 45 de lei  + transport gratuit, oriunde în România. (valoare totală discount – 60 de lei)

REDUCERE55 – pentru comenzile cu o valoare cuprinsă între 800 și 899 de lei, se va aplica automat un cupon de reducere cu o valoare de 55 de lei + transport gratuit, oriunde în România. (valoare totală discount – 70 de lei)

REDUCERE65 – pentru comenzile cu o valoare cuprinsă între 900 și 999 de lei, se va aplica automat un cupon de reducere cu o valoare de 65 de lei + transport gratuit, oriunde în România. (valoare totală discount – 80 de lei)

REDUCERE75 – pentru comenzile cu o valoare mai mare de 1000 de lei, se va aplica automat un cupon de reducere cu o valoare de 75 de lei + transport gratuit, oriunde în România. (valoare totală discount – 90 lei)

Vă recomandăm să vă înscrieți la newsletter-ul site-ului, pentru a fi întotdeauna la curent cu ultimele noutăți, oferte promoționale și cupoane de reducere pe perioade limitate.

Dorim să vă mulțumim încă o dată pentru că ați ales vaporium.ro și vă invităm să ne contactați oricând pentru orice informație suplimentară.