Fumatul clasic VS Vaping

Micile plăceri nevinovate fac parte din viața noastră cotidiană. Nu- lăsa toxicitatea viciilor să îți îngreuneze calitatea existenței tale și optează pentru variante mai light.

Fumatul reprezintă unul dintre cele mai cunoscute modalități de relaxare, dar și un viciu foarte dăunător. Noi avem o soluție genială pentru tine!

Ce zici de vaping drept variantă mai puțin dăunătoare decât fumatul tradițional?

Ei bine, dacă vrei să faci o schimbare în viața ta și să alternezi de la țigările cu tutun, la cele electronice ai ajuns în locul potrivit.

Citește articolul nostru și află beneficiile vapatului în comparație cu țigările clasice.

În rândurile de mai jos vei descoperi noi informații și perspective legate de fumat și vaping, ce te vor determina să faci decizia optimă când vine vorba de bunăstarea ta.

De ce Vaping-ul?

Stilul în care ne trăim viața este strâns legat de acțiunile noastre. Astfel, noi îți sugerăm opțiuni prin care poți diminua daunele pe care le au factorii vicioși, precum fumatul, asupra ta.

Țigara electronică conține mai puține substanțe chimice, care de altfel predomină în țigara autentică cu tutun. Acest aspect face ca vapatul să fie mai plăcut și mai puțin vinovat.

În plus, nevoia de nicotină și efectul de scoatere a fumului se regăsesc în procesul de vaping, fapt ce satisface dorințele tale în ale fumatului.

Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că ești pregătit să începi aventura prin fumul gros și să înveți lucruri noi!

Sănătatea pe primul loc!

Conform studiilor, tutunul ucide o jumătate de milion de oameni pe an.

Vaping-ul prezintă un risc mai mic decât arderea tutunului.

Dacă am schimba pe deplin fiecare fumător dependent în prezent care utilizează produse din tutun combustibil, în favoarea țigărilor electronice, am observa un impact pozitiv asupra sănătății publice.

Ei bine, da. Până acum sun greu de ignorat beneficiile asupra sănătății studiate și raportate pentru fumătorii care trec la țigări electronice.

Studiile au ajuns la concluzia că utilizarea țigărilor electronice, cum ar fi cele de la Vaporium, este o variantă mai sigură decât fumatul țigărilor, reduc cu 95 la sută din răul fumatului de țigări obișnuite.

Vaping-ul este semnificativ mai eficient decât medicamentele cu nicotină, care se presupune că ajuta fumătorii să renunțe.

 Și într-adevăr, datele arată că mulți fumători schimbă și/sau renunță la țigările convenționale.

Observăm și aspectul fericit în care minorii, precum și adulții, își reduc dramatic consumul de produse tradiționale din tutun.

Astfel, fumatul în rândul adolescenților a scăzut dramatic după ce consumul de țigări electronice a devenit mai răspândit.

De fapt, există puține dovezi că vapingul, este periculos, iar în comparație cu țigările tradiționale, nu este un smoothie răcoritor cu spanac după un antrenament de Pilates, dar nici o bombă distructivă pentru sănătatea ta

Fumătorii tradiționali inspiră un cocktail de agenți cancerigeni și monoxid de carbon. Fumatul reprezintă 30% din totalul deceselor provocate de cancer și 18% din totalul deceselor în general.

Cu toate acestea, vaping-ul nu este o modalitate sănătoasă de a consuma nicotină, deoarece atacă în continuare sistemul imunitare și organele, dar nivelul de toxicitate este mult mai redus.

Tips and Tricks despre Vaping

Dacă încă nu ești convins de aptitudinile pozitive ale vaping-ului, află că mai existe alte multe beneficii la care nici nu te așteptai!

Unul dintre cele mai cool aspect al vapatului este abilitatea de a face jonglării cu fumul dens.

Datorită sistemului de funcționare a țigării electronice, aceasta permite emanarea unui fum gros care se poate modela după bunul plac.

Joacă-te cu cerculețe de fum, fă trucuri inedite și conturează forme amuzante, pentru o notă de entertainment.

Aparatele de vaping de la Vaporium oferă exact ceea ce ai nevoie pentru jonglării haioase și spectaculoase.

Bucură-te de propriul show și arată-le tuturor ce știi să faci!

Satisfaceți nevoia de nicotină, dar și doza zilnică de relaxare alături de țigările electronice și nu rata ofertele de pe Vaporium.

Dacă vrei să afli mai multe și să înțelegi de ce vaping-ul este o variantă mai cool decât fumatul clasic, accesează blog-ul nostru și citește celălalte articole fun!

Miros de parfum sau de bodegă. Ce alegi?

Țigaretele tradiționale emană un miros impregnant și neplăcut, deoarece procesul de ardere a tutunului răspândește toxicitatea acesteia.

După ce savurezi o țigară clasică, mirosul se lipește de tine ca o fostă disperată, de care nu mai scapi.

De la păr și haine, până la pori și degete, fumul de țigară standard rămâne în țesut și nu poate fi îndepărtat cu ușurință.

În ceea ce privește mirosul emanat de vaper, lucrurile stau total diferit.

Datorită sistemului de funcționare și a lichidelor delicioase, fumul produs este dens și înmiresmat, fapt ce creează o oază de relaxare și confort.

În timp ce stai în intimitatea casei tale sau când ești în oraș cu prietenii, vaper-ul este acolo pentru tine!

Printr-o simplă apăsare de buton, poți începe experiența vapatului la rang înalt cu ajutorul aparatelor de la Vaporium.

Bucură-te de mirosuri tropicale, dulci sau fresh și dă start distracției!

Sper că articolul ți-a stârnit interesul pentru țigările electronice și că te-ai simțit relaxat pe tot parcursul lecturării.

Dacă ești decis în alegere, poți vizita site-ul nostru și să alegi dintr-o gamă largă de produse high quality.

În plus, poți beneficia de oferte și modele WOW, doar alături de noi!

Dacă totuși dorești mai multe detalii și ai nelămuriri, nu ezita să ne contactezi, o echipa de profesioniști te va îndruma și ajuta oricând ai nevoie.

Telefon: 0728.257.722 – 0749.226.599